Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

Contractmanagement

In de praktijk blijkt het dat contractmanagement van organisaties vaak onvoldoende wordt gemanaged (uit onderzoek blijkt dat slechts 7% van organisaties dit goed heeft geregeld). Het contract is de basis van de (facilitaire) organisatie. Inzicht, overzicht en nooit meer een contract dat onverwacht weer automatisch verlengd wordt. Wij kunnen u helpen om uw (facilitaire) contractmanagement overzichtelijk in te richten.
Contractbeheer is het proces dat ervoor zorgt dat de juiste informatie op het juiste tijdstip op de juiste plaats is, ter ondersteuning van het gehele contractmanagementproces. Dit proces kunnen we u helpen analoog op te zetten maar meestal is beter om ter ondersteuning contractsoftware i te zetten.
Contractmanagement kunt u zien als het proces waarbij u, op basis van verkregen input, getekende contracten en wijzigingen hierop, eenduidig vastlegt, beheert en bewaakt; ten einde volledige benutting van contracten te faciliteren en managementrapportages te genereren. Belangrijk hierbij is dat op deze manier een klant–leverancierrelatie ontstaat met een goede balans en dat deze balans ook in stand blijft bij de verdere uitvoering van het contract.
Er zijn diverse paketten op de markt waarin u uw contracten kunt managen. Wij helpen u, indien gewenst, bij het inrichten van uw eigen pakket. Heeft u geen eigen pakket? Of wilt u graag iets anders? De Facilitaire Coöperatie werk nauw samen met onze softwarepartner “Mochadocs”. Een zeer overzichtelijk pakket dat zeer geschikt is voor het overzichtelijk managen van uw contracten. Alle belangrijke zaken uit uw contract woden ingevoerd en het systeem waarschuwt u op de momenten dat actie vereist is. Alleen al met het op tijd reageren op contractinhoud bespaart u jaarlijks al snel 8% aan kosten.
Het invoeren van contracten is met name in grotere organisaties (met meestal veel contracten) monnikenwerk. U heeft geen tijd voor deze vaak tijdrovende invoer en het is een opgave die u niet zomaar iedereen kunt laten doen. Wij zijn gespecialiceerd in het juist invoeren van uw contracten zodat u uw meldingen op tijd ontvangt. Wij voeren contracten meestal in tegen een vast afgesproken prijs per contract zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

De Facilitaire Cooperatie - Mochadocs

Wilt u meer informatie of gewoon eens kennismaken? Vul dan ons contactformulier in:
Contactformulier

Vind je dit artikel interessant? Like ons!