Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

De Facilitaire Coöperatie start MIJN-inkoopcollectief

12 mei 2018

De Facilitaire Coöperatie start MIJN-inkoopcollectief

Steeds meer deelnemers maken gebruik van ons inkoopcollectief. Reden om meer vorm aan te geven aan het collectief en deze laagdrempelig te ontsluiten voor nieuwe deelnemers. Wil je besparen op je facilitaire inkoop zoals kantoorartikelen, relatiegeschenken, printers, brandblusmaterialen en postbezorging? Lees dan verder en maak kennis met MIJNinkoopcollectief!

Afgelopen jaar hebben we onze contacten met diverse leveranciers versterkt. Hieronder zie je een aantal partijen met wie we inmiddels goede banden hebben opgebouwd:

 

Inkoopcollectief-de-Facilitaire-Coooperatie---CWS Inkoopcollectief-de-Facilitaire-Coöperatie---GreetzInkoopcollectief-de-Facilitaire-Coöperatie---Office-DepotInkoopcollectief-de-Facilitaire-Coöperatie---Brandbeveiligingnl Inkoopcollectief-de-Facilitaire-Coöperatie---Drukwerkdeal  Inkoopcollectief-de-Facilitaire-Cooperatie---Toshiba

 

MIJN inkoopcollectief

Het leuke van ons inkoopcollectief is dat het vrijblijvend en gratis is om mee te doen. Je meld je aan via de website www.mijninkoopcollectief.nl en na een korte screening (we kijken o.a. of je staat ingeschreven bij de KvK) krijg je een inlogcode waarmee je je kunt aanmelden voor de door jou gewenste onderdelen.. Na je aanmelding vragen wij de accounts voor je aan waarna je rechtstreeks bij de leveranciers kunt gaan kopen tegen de voordelige inkoopcondities die wij voor je hebben geregeld.. Zo eenvoudig is dat!
Lijkt het je iets en wil je het proberen? Vraag dan nu HIER de link met inlogcode aan.

Samen kopen we slimmer en goedkoper..

Vind je dit artikel interessant? Like ons!

Comments are closed.

Call Now Button