Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

MIJN inkoopcollectief

De Facilitaire Coöperatie koopt veel in, in opdracht van onze klanten. Deze inkoop hebben we gebundeld in een inkoopcollectief zodat iedereen (klant of geen klant) hierin kan participeren. Door de schaalgrootte van ons collectief is het zeer interessant om je huidige prijzen te vergelijken. Geen verborgen fee’s of verplichtingen en geen opzegtermijnen voor jou als klant. Er wordt in veel gevallen simpelweg een vrijblijvend account voor je aangemaakt en vanaf dan kun je tegen de zeer gunstige voorwaarden bestellen. Je ontvangt één totaalmaandfactuur uitgesplitst op kostenplaats en grootboekrekening, dat scheelt in je administratie ook weer een aantal facturen per maand (en dus werk).

Óók voor de kleine of middelgrote ondernemer! Laat je je er als kleine of middelgrote ondernemer niet van weerhouden om aan te sluiten bij een van onze collectieven. Wij vinden dat juist ook jij moet kunnen profiteren van ons schaalvoordeel! Bel of mail ons gerust met je vragen.. 085-3018045

DFC---mijninkoopcollectief

Met een van Nederlands grootste leveranciers hebben wij een raamovereenkomst. Aansluiten heeft als voordeel dat je makkelijk en snel tegen zeer scherpe prijzen kunt inkopen. Daar waar je regelmatig artikelen bestelt die nog niet in het kernassortiment zijn opgenomen kun je dat bij ons kenbaar maken. Wij onderhandelen dat betreffende artikel dan zodat jij en alle andere afnemers in het collectief ook dit artikel voortaan scherper kunnen inkopen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
Koffie is een van de meest gevoelige onderwerpen in iedere organisatie. Als wij beginnen over het voordeliger inkopen van koffie raakt iedereen van slag. “Van onze koffie blijft u af” is wat wij vaak horen.. Via ons inkoop collectief is het echter mogelijk om nagenoeg elke gewenste koffiesoort in te kopen. Kleinschalig maar ook grote partijen automatenkoffie. Precies dezelfde koffie dus! Alleen tegen scherpere prijzen.. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Op het gebied van drukwerk kun je tegenwoordig bij de grote online leveranciers net zo goed inkopen als bij de lokale drukker. Wij hebben een raamovereenkomst met een grote online-leverancier die ons, naast hun al zo voordelige tarieven, nog eens een kleine extra korting geeft. Ook hier kunt je vrijblijvend een account aanvragen en direct profiteren van het voordeel.
Op het gebied van kopieerapparaten wordt er door veel organisaties te veel geld uitgegeven. De inkoopcondties zijn vaak weinig transparant en soms zelfs bijna schimmig. Wij hebben bij een grote leverancier een aantal apparaten uitonderhandeld tegen zeer aantrekkelijke, eerlijke prijzen. Ben je benieuwd neem dan contact op.
Óók voor Franchise organisaties! Wil je de franchsienemers in uw organisatie vanuit die overkoepelende organisatie een collectief inkoopkanaal aanbieden? Wij helpen je hier graag bij zodat het aangeboden kernassortiment volledig is afgestemd op de behoefte van de Franchisenemers.

AANMELDEN

Vind je dit artikel interessant? Like ons!