Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

‘Kennis is macht’… en kennis delen kracht!

15 jun 2017

‘Kennis is macht’… en kennis delen kracht!

‘Hebben wij de kennis in huis, of gaan we uitbesteden?’ Deze vraag stellen organisaties zichzelf bij de inkoop van veel facilitaire diensten. Is er voldoende tijd c.q. wat levert het op? En ook: Hebben we de kennis om het effectief, efficiënt en ook nog innovatief te doen? Willen we de tijd er in investeren? En willen we de risico’s lopen die mogelijk minder zijn bij uitbesteden? Vragen waar een facilitair manager, inkoper of office-manager door intelligente keuzes te maken binnen de eigen organisatie grotendeels goed uit komt, en anders zal de tijd het leren…

Maar dan blijft er alsnog een belangrijke vraag over..; Hebben we voldoende tijd en kennis van de markt(-ontwikkelingen!) om op de best mogelijke manier uit te kunnen besteden? En, of het nou diensten of producten betreft; Wat zijn de goede inkoopvoorwaarden, een scherpe maar verantwoorde prijs en de beste service op dit moment in de markt? -Vragen die tevens voorwaarden zijn om een goed afgewogen keuze te maken voor uit- óf inbesteden… En ook: willen we er tijd in investeren, willen we daarmee bezig zijn?

De Facilitaire Coöperatie helpt inkopende organisaties, groot of klein, bij het beantwoorden van deze vragen. De consultants van De Facilitaire Coöperatie hebben hun ervaring opgedaan in sales-/account- en/of projectmanagement functies en zijn daardoor experts in hun vakgebied. In onze projecten delen wij onze kennis en slaan wij een brug tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Wij bieden advies op het gebied van inkoop van uiteenlopende diensten én producten, o.a. op basis van een facilitaire ‘no-cure-no-pay’ scan. Met onze up-to-date kennis en kunde van de markten besparen wij organisaties een hoop tijd en geld in het inkoopproces. We hebben een alsmaar groeiend inkoopcollectief waarin we de beste afspraken met partners/leveranciers delen met klanten (binnenkort voor iedereen toegankelijk via een nieuwe website!) en ondersteunen in contractmanagement voor meer inzicht en overzicht.

De Facilitaire Coöperatie is verbindend maar onafhankelijk, transparant én realistisch. We gaan voor het beste resultaat en werken écht klantgericht. Kennis is macht, en wij delen die graag met onze opdrachtgevers! Wie durft een vrijblijvend gesprek aan?

Vind je dit artikel interessant? Like ons!

Comments are closed.

Call Now Button