Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

Onze klanten

De Facilitaire Coöperatie bestaat uit een goed gecoördineerde groep enthousiaste facilitaire specialisten. Nu en in het verleden hebben wij als coöperatie en/of als individuele consultant werk gerealiseerd voor de volgende opdrachtgevers:

Bibliotheek Drachten

Quintus Kampen

Bibliotheek Midden-Fryslân

NHL Hogeschool

Foox Groothandel

Bibliotheek Rivierenland

Vica Versa onderwijs catering

Nivo Noord

Radboud Universiteit Nijmegen

Kids Casa

Stadskazerne Kampen

Stadsgehoorzaal Kampen

Bibliotheken Mar en Fean

Dit zeggen klanten over ons:

 

aanhalingstekens-150x150  Bibliotheek Mar en Fean

“Jeroen heeft na de inventarisatie & kostenbesparingsprognose van onze facilitaire contracten (14 locaties/17 verschillende services) een plan van aanpak gemaakt en gefaseerd de contracten opnieuw (her)aanbesteed en/of opnieuw ingericht. Van Energie, kantoorartikelen tot aan schoonmaak. Buiten een forse kostenbesparing is het contractbeheer overzichtelijker, flexibeler en met betere KPI’s ingericht. Daarnaast is heel prettig samenwerken met Jeroen. Hij is pro-actief, inventief en voorkomend. En… hij dendert door zodat de resultaten snel zichtbaar en merkbaar zijn.”

Sytske Atsma
Directeur/bestuurder Stichting Bibliotheken Mar en Fean

 

aanhalingstekens-150x150  Kids Casa Kinderopvang

“Het werk dat Jeroen en zijn co-consultants bij De Facilitaire Coöperatie hebben uitgevoerd heeft Kidscasa’s doel tot het substantieel verlagen van de facilitaire overhead kosten goed tot uitstekend geholpen. Voorts is de ‘No cure, no pay’ benadering van Jeroen ons goed bevallen!”

Martijn Oosterheert
DGA – Kidscasa Kinderopvang

 

aanhalingstekens-150x150  NHL Hogeschool

“Marcel is een resultaatgerichte aanpakker die zelfstandig en daadkrachtig te werk gaat. Hij weet -door diverse stakeholders- gedragen oplossingen aan te dragen en te implementeren. Hij is niet bang voor een uitdaging en durft voor vernieuwende oplossingen te kiezen. “Open eindjes” komt niet in zijn woordenboek voor”

Mathijs Rutten
Clusterhoofd Facilitaire & ICT Services – NHL Hogeschool

 

aanhalingstekens-150x150  Radboud Universiteit Nijmegen

“In de korte tijd dat Marcel als Interim coördinator ICT Helpdesk bij ons in functie is geweest, heb ik hem leren waarderen als iemand die zich snel en goed wist in te werken in een complexe situatie. Tevens wist hij een aantal aanpassingen in het werkproces te bewerkstelligen, die mijn werk als SLM zeer ten goede kwamen.
Verder is Marcel als collega een zeer aangenaam persoon.”

Arthur Van Der Graaf
Afdelingshoofd Gebruikers ondersteuning ICT – Radboud University Nijmegen

Vind je dit artikel interessant? Like ons!