Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

De Facilitaire Coöperatie opent Pop-Up kantoor in Arnhem

13 nov 2017

De Facilitaire Coöperatie opent Pop-Up kantoor in Arnhem

Om de facilitaire markt in het midden van het land nog beter te kunnen bedienen hebben we deze week een Pop-Up kantoor geopend in Arnhem. Naast onze vertrouwde locatie in Bolsward kun je ons nu ook bezoeken op een van de meest unieke plekken in Arnhem: De Koepelgevangenis! Wil je besparen op je facilitaire kosten? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie!

De Facilitaire Coöperatie in de Koepelgevangenis in Arnhem

Lees hier meer over de koepelgevangenis.
Wil jij ook tijdelijk een kantoor huren in een van de gebouwen op het complex van de koepelgevangenis? Klik hier!

De Facilitaire Coöperatie in de Koepelgevangenis in Arnhem De Facilitaire Coöperatie in de Koepelgevangenis in Arnhem De Facilitaire Coöperatie in de Koepelgevangenis in Arnhem De Facilitaire Coöperatie in de Koepelgevangenis in Arnhem

De koepelgevangenis van Arnhem is een voormalige gevangenis, die in 1886 door Johan Metzelaar werd ontworpen. De koepel in Arnhem was onderdeel van de penitentiaire inrichting De Berg. Op 22 maart 2013 kwam het nieuws dat deze inrichting gesloten zou worden. Het complex diende daarna niet meer als gevangenis, maar als huis van bewaring. In september 2015 wees het COA de voormalige gevangenis aan als opvangcentrum voor de vele vluchtelingen die de EU binnenkwamen. Het complex is geregistreerd als rijksmonument.

Sinds oktober 2017 staat het complex te koop. Tijdens het verkoopproces zijn diverse (kleine) bedrijven actief in de voormalige gevangenis. Zo kunnen er escape room-spellen gespeeld worden en zit er een cateringbedrijf in de oude personeelskantine.

 

Vind je dit artikel interessant? Like ons!

Comments are closed.

Call Now Button