Neem direct contact op: 085-3018045 | 06-23018013

Projectbeheer

Heeft uw organisatie hulp nodig bij verbouwingen, verhuizingen of andere facilitaire (inkoop) projecten? Wij kunnen u hierbij ontzorgen en ondersteunen in de uitvoer. Flexibele, professionele en informele inzet van onze projectmanagers of -medewerkers.
Gaat u verhuizen? Wij helpen u graag bij de begeleiding van dit traject. Van aanbesteding tot uitvoering. We selecteren uw verhuisbedrijf, onderhandelen de beste prijs tegen de beste kwaliteit. We ondersteunen tijdens de volumebepaling en maken samen het vlekkenplan. Eventueel kunnen wij ook facilitaren bij de inkoop van uw nieuwe kantoorinrichting. U bepaalt. 
Ook in ICT trajecten kunnen we u ondersteunen. Zo kunt u ons inzetten op ICT migraties, pc inventarisaties maar ook FMIS implementaties. Vraag ons naar de mogelijkheden 
Wij begeleiden u bij alle trajecten aangaande groot onderhoud van uw pand(en). Van de begeleiding opzet MJOP tot de aanbesteding en begeleiding van het werk. 
Uw organisatie groeit en u redt het niet meer met Excel of andere management oplossingen. De keuze tot het overgaan op een Fmis kan dan de juiste zijn. Wij helpen u bii het beoordelen van die keuze. Het opstellen van uw programma van eisen en het selecteren van de juiste leverancier. Ook de implementatie kunnen wij vervolgens voor u begeleiden.
U wilt graag een nieuwe kantoorinrichting. Wij helpen u bij het opstellen van het programma van eisen. Vervolgens ondersteunen we u bij het gehele inkooptraject van de inrichting. Of het nu gaat om maatwerk of projectmeubilair wij zorgen voor de juiste inkoopcondities tegen de beste prijs.
Onze consultants realiseerde o.a.:

  1. Aanbesteding gevelrenovatie oudbouw NHL
  2. Aanbesteding schilderwerk oudbouw NHL
  3. Aanpassing interieur Groninger Archief
  4. Aanpassing interieur Groninger Archief
  5. Verbouwing voorvleugel Bibliotheek Leeuwarden
  6. Prestatie inkoop aanbestedingen
  7. Bouw coördinatie bij de bouw van een artgallery te Arnhem
  8. Interim management facilitair managers (bij ziekte of anders)
  9. Verhuizing & sluitingen van locaties
  10. Inrichting en implementatie FMIS systemen (Facilitaire Management Informatie Systemen.

_0022_De Facilitaire Cooperatie - Verzekeringen

Wilt u meer informatie of gewoon eens kennismaken? Vul dan ons contactformulier in:
Contactformulier

Vind je dit artikel interessant? Like ons!